Aus
Na weeral een heerlijk ontbijt vertrokken we naar Aus.
Na een stevige rit kwamen aan bij ons volgende hotel. Na het inchecken vertrokken we direct naar Lüderitz ,we dronken er een cider bij een restaurant met zicht op zee
Met heel veel moeite kochten we een dagticket voor Kolmanskop in Desert deli
je kan nl normaal enkel ‘s morgens tickets kopen maar er bestaat ook een dagticket en daarmee konden we toch nog binnen
Rond 18 uur reden we terug naar Aus en kwamen we onderweg nog wilde paarden en onyxen tegen en weeral een hele mooie zonsondergang
Christiane TITECA:16 mei 2025wat een belevenis ! en zeer mooie ontmoetingen met ongedisciplineerde dieren : SUPER toch ! Lieve groetjes : oma
Christiane TITECA:17 mei 2025Druk , druk , druk ! naar het lijkt en ben je gisteren niet vergeten attent te zijn op Jorn’s verjaardag ( nog 2 erbij en ‘t is 30 ! : het nadert en alles gaat vooruit en misschien ook nog wel eens achteruit , als het maar niet stopt ! ) En was het een kwaliteitsvolle cider , maar vooral heeft het gesmaakt ? Verder nog vele mooie belevenissen gewenst en geniet van jullie luxe in een wat verpauperd land ! Liefs : oma