Sossusvlei
17 mei 2025 - Sesriem, Namibië
We vertrokken rond 9 uur na een tankbeurt want hier moet je echt zoveel mogelijk je auto voltanken. Niet alleen verbruikt de auto ongeveer 10 liter per 100 km maar er zijn ook heel weinig benzinestations.
We kozen voor de prachtige route D 707 ondanks dat die nogal weinig bereden is we kwamen onderweg een café tegen en enkele lodges en ranges de weg was heel goed berijdbaar .
We zijn heel veel gestopt om foto’s te nemen van het schilderachtige landschap.
Toen we terug op de c27 kwamen hebben we nog eens getankt daar kon je alleen met cash betalen.
Aangekomen bij de Lodge in sesriem hebben vlug uitgeladen en zijn we direct
naar de ingang van sossusvlei gereden we kochten daar een ticket voor 2 dagen te betalen aan de 2 e poort aan de receptie gelukkig konden we daar met visa betalen.
We probeerden er Dune 45 te beklimmen maar er was veel te veel wind en we werden gewoon gezandstraald zeer pijnlijk aan onze blote benen. Nog wat hoger viel je gewoon om van de wind.
We logeren in Dessert quiver camp in een bungalowtje met buitenkeuken. Na een verfrissende zwempartij bij zonsondergang gingen we dineren in de dessert lodge met een heerlijk buffet me BBQ jammie